SalesOnline Logo

SMG14005 SalesStore Banner Klantwaarde

Adverteren

SalesManagement: communiceer met commerciële professionals
 
Verkopen is een vak apart. Maar wat pas echt moeilijk is, is verkopen aan salesmanagers. Ze kennen alle verkooptrucs en daarbij komt nog dat ze altijd onderweg zijn. Toch bestaat er een uitstekende manier om met deze doelgroep in contact te komen: SalesManagement, het vakblad voor de commerciële professional.

Doelgroep
SalesManagement is een vakmagazine voor mensen met een leidinggevende functie in verkooporganisaties. Tot de doelgroep behoren: commercieel directeuren, verkoopdirecteuren, verkoopleiders, salesmanagers, marketingmanagers, strategic- & key-accountmanagers, global & international accountmanagers, consultants, trainers en coaches.

Inhoud
Leidinggeven en motiveren, persoonlijke effectiviteit, methoden en technieken en nieuwe media zijn voorbeelden van redactionele aandachtsgebieden van SalesManagement. Uiteraard publiceert uw vakblad ook over de spil van sales: de klant. En het belicht relevante trends, zoals Customer Relationship Management (CRM) en Electronic Business.
SalesManagement toetst theoretische concepten aan de praktijk van alledag door middel van vakartikelen, interviews, rubrieken, columns, casestudies, rondetafelgesprekken, checklists en tips.

Meer weten over adverteren in SalesManagement of op SalesOnline?

Neem contact op met:
Administratie SalesManagement
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of download de tariefkaart.

Sales-Media.nl is verantwoordelijk voor het uitgeefconcept van SalesManagement.